maanantai 15. heinäkuuta 2013

Leikkiä ja nahistelua

Pennuilla on jo havaittavissa kunnon leikkimisen alkeita ja nahistelua. Kaverista otetaan suullinen ja pörinää ja haukkumistakin kuullaan. Pentujen motoriikka kehittyy ihan silmissä, nyt jo yritetään juosta ja läpsitään tassuilla.
Pennuille on nyt tarjottu pehmeäksi kostutettua penturuokaa, jossa on pikkuisen jauhelihaa joukossa. Hyvin maistuu sekin pennuille. Tarjoilin tänään ruuan pareittain, ettei tarvitse tapella niin kauheasti parhaista paikoista. Ensin söivätkin oman parinsa kanssa, mutta pitihän sitä kaverinkin kupilla käydä. Sitten maistuikin taas uni.
Pentuja kävi tänään sossuttelemassa mahdollinen kotiehdokas. Koodi ei ollut järin innostunut vieraista. Viime vieraista ei välittänyt laisinkaan, joten oli pikkuisen yllätys, että nyt kyyläsi uusia ihmisiä hieman huolissaan. No pennut ovat  vasta juuri kolmisen viikkoa täyttäneet, joten en ole huolissani, jos se on vähän "tiikeriemona". Laitoin Koodin sitten hetkeksi pois, jotta saimme rauhassa pallutella pentusia ilman, että mami hermostuu.

Strathmill & Devils Cut

Hven Urania & Royal Brackla

Dalwhinnie & Talisker

Taustalla Dalwhinnie & Talisker, edessä Hven Urania

Kopassa, Devils Cut, Royal Brackla ja Talisker. Kopan vieressä Dalwhinnie.

Lisää kuvateksti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti