tiistai 23. huhtikuuta 2013

Tiistain treffit

Koodi ja Chero ovat saaneet olla erillään eilisen ajan, molempien kanssa tehtiin lenkit eri porukoissa. Eilen leikin Cheron kanssa patukalla ja heittelin sille palloa. Se leikkii tosi hyvin. Tosi kiva, että sillekin kelpaa sekä leikki, että namit koulutuspalkkioina.
 
On ollut ihanaa saada pitää se meillä ja helppoa ! Se on kyllä erittäin lungi äijä, muuta ei voi sanoa ! Sitä ei ole ollenkaan häirinnyt se että se on vieraiden ihmisten kanssa kodissa, jossa on useampi koira. Se ei ääntele, on rauhallinen sisällä, ulkona reipas ja utelias ympäristöstään, ruoka maistuu, vatsa toimii normaalisti ja osaa muutenkin käyttäytyä äärimmäisen fiksusti ! Isännänkin mukaan Chero on hyväkäytöksinen herrasmies.
 
 
Tänään iltapäivällä oli toisen astutuksen aika. Lähdin Koodin ja Cheron kanssa pihalle ja taisi siinä n. 5min mennä, kun Chero jo astui Koodin. Koodi oli kyllä heti valmis. Olivat reilu 15 min nalkissa. Ainakin pentuprojekstin alku näyttää lupaavalta :)
Chero lähtee torstai aamusta pois, joten jos Koodi on vielä suosiollinen niin saatamme päästää ne vielä yhteen huomen illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti